Z okazji 100 - lecia odzyskania Niepodległości, Organizacja Związkowa NSZZ Solidarność80 na czele z przewodniczącym Romanem Ryszewskim pragnie przekazać każdemu członkowi organizacji S80 - 100PLN wypłaconych po 11 Listopada 2018 roku.

Pomoc

Pomoc dla Oli

Drodzy Koledzy i Koleżanki,

zwracamy się do Was z gorącą z prośbą o pomoc dla Córki naszego kolegi. Córeczka naszego współpracownika urodziła  się w 7 miesiącu ciąży. Ze względu na długie niedotlenienie przy porodzie u dziecka stwierdzono porażenie mózgowe zwane diplegia,  przez co dziecko ma obniżone  napięcie mięśniowe  i pomimo 2,5 roku życia, nadal nie jest w stanie sama chodzić. Jedyną  i ostatnia nadzieją na to aby córka naszego kolegi o imieniu Olusia mogła w pełni sprawnie poruszać się o własnych nogach jest prywatna  rehabilitacja. Koszt takiej rehabilitacji wynosi 2tyś. złotych miesięcznie.

Bardzo prosimy o pomoc, ponieważ wiemy że Nasz kolega jako kochający ojciec wraz z żoną robią wszystko co w zasięgu ich możliwości aby pomóc swojemu dziecku przekraczając swoje możliwości wytrzymałości finansowej. Dlatego prosimy, wejdźcie na podany powyżej zdjęcia adres strony internetowej na której żona naszego kolegi zorganizowała zbiórkę pieniędzy na rehabilitację małej Oli, zapoznajcie się z sytuacją i ofiarujcie pomoc.

Lub dokonajcie wpłaty na konto:

ING Bank Śląski 43 1050 1298 1000 0091 4190 9961

Dziękujemy, liczymy na wsparcie z Waszej strony.