Zakończono rozmowy dotyczące uposażenia dla pracownikow PKP CARGO S. A. Strony ustalił iż pracownicy otrzymają 250 złotych brutto jednorazowej premii do pensji 10 lipca bieżącego roku oraz średnio po 180 złotych do pensji zasadniczej od 10 września.

Pomoc

Pomoc dla Oli

Drodzy Koledzy i Koleżanki,

zwracamy się do Was z gorącą z prośbą o pomoc dla Córki naszego kolegi. Córeczka naszego współpracownika urodziła  się w 7 miesiącu ciąży. Ze względu na długie niedotlenienie przy porodzie u dziecka stwierdzono porażenie mózgowe zwane diplegia,  przez co dziecko ma obniżone  napięcie mięśniowe  i pomimo 2,5 roku życia, nadal nie jest w stanie sama chodzić. Jedyną  i ostatnia nadzieją na to aby córka naszego kolegi o imieniu Olusia mogła w pełni sprawnie poruszać się o własnych nogach jest prywatna  rehabilitacja. Koszt takiej rehabilitacji wynosi 2tyś. złotych miesięcznie.

Bardzo prosimy o pomoc, ponieważ wiemy że Nasz kolega jako kochający ojciec wraz z żoną robią wszystko co w zasięgu ich możliwości aby pomóc swojemu dziecku przekraczając swoje możliwości wytrzymałości finansowej. Dlatego prosimy, wejdźcie na podany powyżej zdjęcia adres strony internetowej na której żona naszego kolegi zorganizowała zbiórkę pieniędzy na rehabilitację małej Oli, zapoznajcie się z sytuacją i ofiarujcie pomoc.

Lub dokonajcie wpłaty na konto:

ING Bank Śląski 43 1050 1298 1000 0091 4190 9961

Dziękujemy, liczymy na wsparcie z Waszej strony.