Z okazji 100 - lecia odzyskania Niepodległości, Organizacja Związkowa NSZZ Solidarność80 na czele z przewodniczącym Romanem Ryszewskim pragnie przekazać każdemu członkowi organizacji S80 - 100PLN wypłaconych po 11 Listopada 2018 roku.

REGULAMIN Gospodarowania Środkami Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych w PKP CARGO S.A. Śląskim Zakładzie Spółki

Tabela dofinansowania i finansowania świadczeń i Socjalnych w PKP CARGO S.A. usług z Zakładowego Funduszu Świadczeń Śląskim Zakładzie Spółki

Lp. Kwota dochodu brutto p o m niejszon a o skła d ki ZUS
(na podstawie dołączonego zaświadczenia z Urzędu Skarbowego) lub oświadczenie o dochodach przekraczających 100% minimalnego wynagrodzenia za pracę.
Do wczasów, wczasów profilaktyczno- leczniczych, pobytów sanatoryjnych 63% m.w.=1260zł Do koloni, obozów, zimowisk , zielonych szkół 82%m.w.=1640zł Do wycieczek 38%m.w. =760zł Do wypoczynku organizowane go we własnym zakresie % z minimalnego wynagrodzeni a z 2017r. Do pobytów wypoczynkowych trwających od 2 do 3 dni oraz pobytu wypoczynkowo - rekreacyjnego dla pracowników organizowanego z inicjatywy pracodawcy 11 %m.w. = 220zł Do działalności kulturalno- oświatowej i sportowo- rekreacyjnej 8%m.w. =160zł dofinansowania na rok Do zajęć w ramach programu rekreacyjno- sportowego FITPROFIT
(cena miesięcznego pakietu wynosi 70zł)
1. do 1400 zł

1008 zł