Z okazji 100 - lecia odzyskania Niepodległości, Organizacja Związkowa NSZZ Solidarność80 na czele z przewodniczącym Romanem Ryszewskim pragnie przekazać każdemu członkowi organizacji S80 - 100PLN wypłaconych po 11 Listopada 2018 roku.

Ubezpieczenie odpowiedzialności materialnej w pracy dla członków związku Solidarność 80

Zapraszamy wszystkich Państwa do skorzystania z ubezpieczenia odpowiedzialności materialnej w pracy. Ubezpieczenie pokrywa koszty związane ze szkodą wyrządzoną przez pracownika na rzecz pracodawcy. Wysokość ubezpieczenia wynosi 3.90 zł miesięcznie, potrącane z pensji pracownika, natomiast w razie szkody opiewa na kwotę 7000 zł. W woli przypomnienia wysokość maksymalnej kary którą może nałożyć pracodawca wynosi trzykrotność pensji zasadniczej. W cenie 3.90zł jest również ubezpieczenie na wypadek zawieszenia w czynnościach służbowych lub prawa wykonywania zawodu.Aby przystąpić do ubezpieczenia grupowego należy pobrać poniższe wnioski oraz prawidłowo wypełnione i podpisane przesłać na adres siedziby tj.:
PKP Cargo Śląski Zakład Spółk