Zakończono rozmowy dotyczące uposażenia dla pracownikow PKP CARGO S. A. Strony ustalił iż pracownicy otrzymają 250 złotych brutto jednorazowej premii do pensji 10 lipca bieżącego roku oraz średnio po 180 złotych do pensji zasadniczej od 10 września.

Apartamenty "ANNA" ferie zimowe, rodzinne wakacje, weekendowy wypoczynek.

Apartamenty „ANNA” to nowowybudowany obiekt oddany do użytku w październiku 2013r, w pełni przygotowany aby zapewnić miły wypoczynek. Obiekt zlokalizowany jest w centrum Brennej i posiada kameralny i zaciszny charakter. W okolicy znajdują się: sklepy, restauracje, amfiteatr, hala sportowa, plac zabaw, park linowy, basen, a zimą lodowisko i stoki narciarskie.
Do Państwa dyspozycji są cztery ekskluzywne czteroosobowe apartamenty z możliwością dostawki.

Każdy apartament o powierzchni ok.50m2 składa się z :
- salonu- wyposażonego w narożnik wielofunkcyjny z możliwością spania ( dwuosobowy), stołu jadalnianego z czterema krzesłami, telewizora 42" , w zależności od usytuowania : taras lub balkon,
- aneksu kuchennego – wyposażonego w płytę ceramiczną czteropalnikową, piekarnik, lodówkę z zamrażalnikiem, czajnik bezprzewodowy, zlewozmywak, meble kuchenne w pełni wyposażone w naczynia niezbędne do codziennego funkcjonowania ( garnki, zastawa stołowa, sztućce),
- dwóch sypialni- wyposażonych w łoże małżeńskie oraz dwóch łóżek jednoosobowych, komplet pościeli, szafy ubraniowe, stoliki nocne,łóżeczko dziecięce
-łazienki z WC- kabina prysznicowa, kompakt WC, umywalka, regał, lustro, w zależności od usytuowania - udogodnienia dla niepełnosprawnych,
-przedpokój- szafka na buty, duże lustro, wieszaki na ubrania.

Apartamenty posiadają bezpłatny dostęp do internetu.
Dodatkowo do dyspozycji gości jest parking, grill, oraz pomieszczenie gospodarcze gdzie można schować sprzęt narciarski, sanki, rowery itp.

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego powołując się na członkostwo w związku NSZZ Solidarność 80 Śląski Zakład Spółki PKP Cargo S.A.
Tel. 608 408 280