Pomóż OLI. Podaruj 1% podatku. Nr KRS 0000273196. Cel szczegółowy: Aleksandra Kuchniak

Propozycja wprowadzenia zmian dotyczących ZUZP przez pracodawcę na które strony związkowe między innymi Solidarność 80 nie wyrażają zgody.

Zarząd PKP CARGO S.A. uprzejmie informuje, ze Strona Pracodawcy występuje z inicjatywą o rozpoczęcie rokowań nad wprowadzeniem zmian do Zakładowego Układu Zbiorowego Pracy dla Pracowników Zatrudnionych przez Zaktady PKP CARGO Spółka Akcyjna zawartego w dniu 29 pazdziernika 2004 roku. W związku z powyższym zapraszam umocowanych Przedstawicieli wszystkich Sygnatariuszy Układu na bezpośrednie rokowania, które odbędą się 5 listopada 2020 roku w siedzibie Spółki w Warszawie. Szczegóły dotyczące miejsca i godziny rozpoczęcia spotkania zostaną potwierdzone odrębnym pismem. Jednocześnie proszę o zapoznanie się z załączonym zestawieniem obszarów ZUZP, które Strona Pracodawcy rekomenduje do objęcia rokowaniami w celu ewentualnego wprowadzenia zmian w obowiązujących regulacjach.